2-4 dages levering
Betal med MobilePay eller kreditkort
Betal via faktura v/ køb over DKK 2.000
Stort udvalg og lagersortiment
0

Menu

Skiftet til sand fra madrasser eller gummimåtter kan gøres med Dan Egtved sengebåse udført i enten plast, stål eller beton.

Hvor det er muligt, demonteres det eksisterende liggeunderlag ikke. Hermed opnås der en reduceret dybde i lejet, og sandforbruget reduceres hermed.

Plast- og stålbagkanter

Plast- og stålbagkanterne kan fastgøres på to måder. Hvis det eksisterende liggeunderlag tillader det, fastgøres bagkanten oveni lejet. I de tilfælde hvor det eksisterende ikke tillader fastgørelse oveni lejet, fastgøres den i lejebagkanten. I begge tilfælde undgås modifikationer på eventuelt gødningsskraberudstyr.

Bagkanten er udført i en vinkel i forhold til lejet (koens bagparti) som reducerer risikoen for trykninger.

  • Plastbagkanter leveres i længder af 400 cm

  • Stålbagkanter leveres i længder på 300 cm

Betonbagkanter

Betonbagkanter er nemme at montere. de kan monteres ovenpå færdig støbt betongulv. Kan derfor monteres i både nybyggeri og gamle stalde. Hældningen på den indvendige side af bagkanten gør det nemt, at rense ud i båsene.

Sandsengebagkanten udført i beton leveres i længder á 200 cm, bredder á 15 eller 130 cm og i højderne 23, 18 eller 14 cm.

Det anbefales at der, i forbindelse med anvendelsen af sandsengebagkanter, også installeres et brystrør i lejet. I denne forbindelse er det vigtigt, at være opmærksom på dyrenes størrelse.