2-4 dages levering
Betal med MobilePay eller kreditkort
Betal via faktura v/ køb over DKK 2.000
Stort udvalg og lagersortiment
0

Menu

Afspærring og trafik

For at styre ko-trafikken har Dan Egtved Flere forskellige løsninger. Kraftige låger der er svingbare, hævebare eller flytbare, sikrer stor fleksibilitet i stalden. Afspærringslåger kan fastgøres på mur eller anden bygningsdel, på stolper samt på andet inventar generelt.

Teleskopérbar vippebom i fiberrør

Det bomstærke og lidt fleksible fiberrør er , grundet sin lethed, nem at håndtere. en  kontravægt letter yderligere håndteringen af de lange vippebomme. De fleksible fiberrør tåler relativt store påvirkninger, uden at teleskopfunktionen forsvinder.

Variabel længde op til 575 cm.

Fast eller teleskopérbare låger

Faste låger anvendes oftest, hvor der kun er behov for afspærring i én retning. Teleskopérbare låger anvendes når der skal afspærres i flere retninger, og gangene har uensartede mål. Svingbare afspærringer kan leveres med overfald og i variabel længde op til 700 cm.

Teleskoplåge – 3 rørs

Den teleskopérbare 3-rørs låge er en fleksibel og let låge, som har flere anvendelsesmuligheder. Den er velegnet både i kostalden og ungdyrstalden.

Hævbar låge med kontravægt

Hævebar låge kan anvendes, hvor der ikke er plads til en svingbar låge. Variabel længde op til 500 cm.

Flytbare låger

Flytbare låger udføres altid teleskopérbare. Lågerne kan anvendes flere steder i stalden – f.eks. ved opdeling til goldkøer.

Texaslåge

Texas-låger anvendes i returgange, for at hindre dyrene i, at gå den “forkerte” vej. Lågen åbner når koen skubber til den og svinger automatisk på plads, når koen er gået igennem.

Variabel længde op til 125 cm