2-4 dages levering
Kreditkort og MobilePay
Betal med faktura
Stort udvalg og lagersortiment
  • Dansk
  • Swedish
  • German
0

Menu

Afspærring og trafik

For at styre ko-trafikken har Dan Egtved Flere forskellige løsninger. Kraftige låger der er svingbare, hævebare eller flytbare, sikrer stor fleksibilitet i stalden. Afspærringslåger kan fastgøres på mur eller anden bygningsdel, på stolper samt på andet inventar generelt.

Fast eller teleskopérbare låger

Faste låger anvendes oftest, hvor der kun er behov for afspærring i én retning. Teleskopérbare låger anvendes når der skal afspærres i flere retninger, og gangene har uensartede mål. Svingbare afspærringer kan leveres med overfald og i variabel længde op til 700 cm.

Flytbare låger

Flytbare låger udføres altid teleskopérbare. Lågerne kan anvendes flere steder i stalden – f.eks. ved opdeling til goldkøer.

Teleskoplåge – 3 rørs

Den teleskopérbare 3-rørs låge er en fleksibel og let låge, som har flere anvendelses-muligheder. Den er velegnet både i kostalden og i ungdyrstalden.

Texas-låger

Texas-låger anvendes i returgange, for at hindre dyrene i, at gå den “forkerte” vej. Lågen åbner når koen skubber til den og svinger automatisk på plads, når koen er gået igennem. Variabel længde op til 125 cm.

Hævbar låger

Hævebar låge kan anvendes, hvor der ikke er plads til en svingbar låge. Variabel længde op til 500 cm.

Teleskopérbar vippebom

Teleskopérbar vippebom – drejebar med fjeder. Kan anvendes, til f.eks. afspærring ved foderbord. Variabel længde op til 575 cm.