2-4 dages levering
Kreditkort og MobilePay
Betal med faktura
Stort udvalg og lagersortiment
  • Dansk
  • Swedish
  • German
0

Menu

Combi Madras med Tencates Nicolon topdug

Latex madrassen kombinerer høj komfort med lang holdbarhed.

Topdugen er en polypropylen vævning, som har vist sin holdbarhed i over 10 år. Den tætte undersidebelægning er ligeledes udført i polypropylen.

Topdugens kanter som bukkes ind under Latex måtten, er ikke undersidebeklædt. Dette sikrer en ombukning hvor dugen ikke krakelerer som følge af utallige klovafsæt.

Komforten opnås ved hjælp af en Latex måtte som er 50 mm tyk. Latex er et velafprøvet produkt. Styrken og vægtfylden er specielt udviklet til anvendelse som madras til kreaturer. For at sikre, at der ikke trænger væske ind i Latex måtten, pakkes denne ind i en plastfolie på 100 µ.

Læs her landmands oplevelse med højere ydelse ved skift til Combi madras:

https://www.agrar-plus.dk/bovi/artikel/105522-skift-af-madrasser-gav-hojere-ydelse

Combi madras med CS Waxed Cover fra Promat Inc

Den gule topdug er velkendt for dens evaporative egenskaber, som øger afledningen af koens egen varme. Den store varmeafledning medvirker til at koen sveder mindre, hvilket igen gør, at lejet er mere tørt, og dermed også behageligt for koen at ligge på.

Komforten opnås ved hjælp af den Latex måtte som er 50 mm tyk. Latex er et velafprøvet produkt. Styrken og vægtfylden er specielt udviklet til anvendelse som madras til kreaturer. 

For at sikre, at der ikke trænger væsker ind i Latex måtten, pakkes denne ind i en plastfolie på 10µ.