2-4 dages levering
Betal med MobilePay eller kreditkort
Betal via faktura v/ køb over DKK 2.000
Stort udvalg og lagersortiment
0

Menu

Traditionelt fanggitter

Dan Egtved´s traditionelle fanggitter dækker behovet for enkle og stærke løsninger. Den enkle konstruktion giver mulighed for tilpasning af dyrepladsen, således at en række kan tilpasses til enhver staldlængde. Det traditionelle fanggitter anvendes også, hvor der er behov for svingbare sektioner – f.eks. når dyr skal passere over foderbordet. Det traditionelle fanggitter er den fleksible og stærke løsning, der udføres i flere rørdimensioner. Med støjdæmperne på alle fanggitter armene, undgår du unødvendig støj i din stald.

Swingover fanggitter

Ud over de samme fordele som et traditionelt fanggitter har, så har Swingover fanggitteret en sikkerheds funktion, som giver dig muligheden for, at vippe fangarmen modsat, hvis et dyr skulle falde.

Klapperne til at låse fanggitterne med er fremstillet i plast for at undgå unødvendig støj i din stald. På fanggitter armene er der støjdæmper, både på gaflen og på røret den slår i mod. Et lavt støjniveau medfører mere ro i stalden. Fanggitteret kan fremstilles med aftagelige halsrør, for nem afhjælpning hvis en ko sidder fast, eller justerbar halsåbning til forskellige størrelser dyr.

2″ frontrør ved foderbord

Ved den del af foderbordet hvor der ikke fodres individuelt eller fiksering ikke er nødvendig, er det tilstrækkeligt, at afspærre mod foderbord med et eller to vandrette rør.

Dan Egtved anvender standardmæssigt 2″ rør.

Dan Egtveds frontrør fastgøres på beslag som er justerbare i højden. Beslagene fås i tre typer – en type hvor frontrøret sidder mod stolpen og to typer hvor frontrøret forskydes 16 eller 26 cm ud over foderbordet.

Fleksibel nakkerør

Det fleksible nakkerør reducerer belastningen af koens nakke. Dels fordi det store plastrør giver en større anlægsflade; dels fordi røret er fleksibelt og selvfølgelig også på grund af monteringsbeslaget som gøre hele røret bevægeligt.
Højden/rækkevidden på nakkerøret kan indstilles med 10 cm. Maksimum rækkevidde er 40 cm fra forkant stolpe til midt nakkerør.