2-4 dages levering
Betal med MobilePay eller kreditkort
Betal via faktura v/ køb over DKK 2.000
Stort udvalg og lagersortiment
0

Menu

Dan Alu-Kip

Udgangspunktet for udviklingen af alu-kippen var at konstruere en holdbar og stærk kip, der kan modstå de belastninger som staldmiljøet og vinden udsætter den for. Derfor er aluminium og rustfri skruer/bolte valgt som materiale, og de kraftige profiler er specielt udviklet til kippen.

Lyspladens overlap på tagpladerne dimensioneres altid tilstrækkeligt stort, således at vand og sne kun under ekstreme vindforhold finder vej ind i stalden.

Lyspladerne er 10 mm isolerede polykarbonat plader, som har 10 års lysgennemtrængningsgaranti. Lys- pladerne samles over det kraftige aluminiumsspær, og fastholdes af en aluminiumsprofil med tætsluttende gummilæber.

Åbningen mellem vindafviserpladen og tagpladen kan lukkes af en børste (tilkøbes), der effektivt forhindrer vand, sne og blade i at blæse op ad tagpladen og ind i stalden.

Alukippen fås i bredder op til 400 cm fra ås til ås. Standard udluftningshøjde er 80 cm (40 cm hver side), men den kan også leveres med tilpassede udluftningshøjder.

Alu-kippen er nem at montere – dels fordi systemet er enkelt i sig selv, og dels fordi kippen leveres relativt færdigmonteret.

Alu-kippen kan selvfølgelig også leveres med lukkeklapper, som kan justere udluftningen. Denne løsning leveres både med en manuel og en motorløsning.