2-4 dages levering
Betal med MobilePay eller kreditkort
Betal via faktura v/ køb over DKK 2.000
Stort udvalg og lagersortiment
0

Menu

Kalvebokse model NT

Dan kalvebokse leveres som samlesæt, og kan udbygges efter behov. Boksene er sammensatte af fronte, sider og bagstykker, og kan monteres som enkeltrække, dobbeltrække eller i batteri. Boksene er let adskillelige.

Dan kalvebokse kan monteres med bund – eller direkte på gulv som vist på billedet. Bunden er udført i trykimprægneret 1″ brædder på en solid bundramme.

Boksene leveres med enten en 12 mm plastplade – eller tremmer. Rustfri drikkeskåle 4 l er monteret i skålholdere, hvor skålene let kan tages op for rengøring. Fronten åbnes ved at løfte et spyd i den ene side uden brug af værktøj.

Kalvebokse model SB

Kalvebokse model SB leveres som samlesæt, og kan udbygges efter behov. Boksene er sammensatte af fronte, sider og bagstykker, og kan monteres som enkeltrække, dobbeltrække eller i batteri. Boksene er let adskillelige.

Kalvebokse model SB monteres direkte på gulv som vist på billederne.

Boksene leveres med en 12 mm plastplade og kontaktgitter – så kalvene altid kan have kontakt med hinanden. Rustfri drikkeskåle 4 L er monteret i skålholdere, hvor skålene let kan tages op for rengøring. Fronten åbnes med et fjederbelastet spyd i den ene side, uden brug af værktøj.

 

Dobbelt mobil kalveboks

Den dobbelte mobile kalveboks imødekommer kravene om kalveopstaldning, og ønsket om en let håndtering af kalve og hygiejne.

Dobbeltboksen har bl.a.:
• Aftagelig låge mellem de to bokse
• Åbning i for
• Åbning i bag (tilkøbes)
• Kraftig ramme med pallegaffelstyr
• Sider i kraftige PVC panelplader

Boksen er henholdsvis 119 cm høj udvendig og 100 cm høj indvendig, og den fås i følgende mål:

Bredde: 257 cm
Dybde: 160 cm

Kalvebokse Indoor Combo

CalfOTel® Indoor Combo er et innovativt kalvebokse-system, som du kan sammensætte efter dine egne behov. Takket være det modulære design kan boksene både laves til individuelle bokse og til fællesbokse. På denne måde kan du lave den rigtige løsning for dine kalve.

CalfOTel® Indoor Combo er baseret på en basis boks med et standardsæt af dele. Du kan derefter udvide boksene med ubegrænsede ekspansionssæt. Mellem pladerne er også lette at montere eller fjerne, for at holde kalvene individuelt eller i grupper.

Basissæt findes i 100 eller 120 cm bredde. Med eller uden bagvæg.
Mål: L175 cm x B100/120 cm x H100 cm