2-4 dages levering
Kreditkort og MobilePay
Betal med faktura
Stort udvalg og lagersortiment
  • Dansk
  • Swedish
  • German
0

Menu

Kalvebokse model NT

Dan kalvebokse leveres som samlesæt, og kan udbygges efter behov. Boksene er sammensatte af fronte, sider og bagstykker, og kan monteres som enkeltrække, dobbeltrække eller i batteri. Boksene er let adskillelige.

Dan kalvebokse kan monteres med bund – eller direkte på gulv som vist på billedet. Bunden er udført i trykimprægneret 1″ brædder på en solid bundramme.

Boksene leveres med enten en 12 mm plastplade – eller tremmer. Skålene er monteret med en klemmelås, som med et enkelt greb frigør/låser skålene. Drikkeskålene er udført i rustfri stål med en volumen på 4 liter. Fronten åbnes ved at løfte et spyd i den ene side uden brug af værktøj.

Kalvebokse model SB

Kalvebokse model SB leveres som samlesæt, og kan udbygges efter behov. Boksene er sammensatte af fronte, sider og bagstykker, og kan monteres som enkeltrække, dobbeltrække eller i batteri. Boksene er let adskillelige.

Kalvebokse model SB monteres direkte på gulv som vist på billederne.

Boksene leveres med en 12 mm plastplade og kontaktgitter – så kalvene altid kan have kontakt med hinanden. Rustfri drikkeskåle 4 L er monteret i skålholdere, hvor skålene let kan tages op for rengøring. Fronten åbnes med et fjederbelastet spyd i den ene side, uden brug af værktøj.