2-4 dages levering
Betal med MobilePay eller kreditkort
Betal via faktura v/ køb over DKK 2.000
Stort udvalg og lagersortiment
0

Menu

VVS er en forkortelse af Variabelt Ventilations System, som åbner oppefra og ned. Gardinsystemet fås med manuel håndsvingsbetjening eller motorbetjent. Som ekstraudstyr, til motorbetjent, fås gardinet med en vejrstation som individuelt kan styre på vind (styrke og retning), vand (regn og sne) samt temperatur (indvendig og udvendig).

Gardinets variabel åbning oppefra, giver den optimale udluftning uden træk i stalden. Det frit-svævende bundrør samt de lodrette kraftige støtterør, sikrer at gardinets dug holdes stramt. Støtterørene er udstyret med en indbygget gummiliste, som dæmper eventuel støj og beskytter dugen.

Dugen til gardinet kan fås i en kraftig presenning – standard i farverne grå, grøn og den mest populære, den transparente som tillader lysgennemtrængning. Dugen kan også fås i flere typer vindnet.

Gardinets betjening er det patenterede og velafprøvede “lock twin drive” system. Det drejer bund-røret samtidig med den hæver eller sænker toprøret, med en gearkasse eller motor. Med det motorbetjente gardin kombineret med vores vejrstation opnås der en effektiv ventilation, som sikrer den størst mulige luftudskiftning under hensyntagen til ændringer i vind-, regn/sne- og temperaturforhold. En vejrstation kan styre op til fem gardiner i samme bygning.

VVS gardinet kan leveres i en længde på op til 100 meter samt i en højde på op til 300 cm.