2-4 dages levering
Betal med MobilePay eller kreditkort
Betal via faktura v/ køb over DKK 2.000
Stort udvalg og lagersortiment
0

Menu

Kura – det ideelle gummiunderlag til gangarealer, opsamlingspladser og malkestalde.

Betongulve – det være sig i form af fast gulv eller spalter – er en hård belastning for køerne. Ikke bare er beton hård ved klove, men også glatte gulve er en belastning, idet det stresser køerne og medfører, at køerne bevæger sig for lidt og meget usikkert.

Kura gummiunderlag ændrer totalt køernes adfærd i stalden. Køerne går mere, dette forøger blodcirkulationen i klovene (og dermed sundere klove), køerne bliver i stand til, at holde sig selv mere rene, ligesom køerne viser deres brunst meget tydeligere. Angsten for at gå forsvinder, og dermed forsvinder en stressfaktor.

I den velkendte kvalitet fra Kraiburg.

Gummimåtte Kura P og Kura S

Kura leveres til faste gulve (Kura P) og til alle former for spaltegulve (Kura S). Ved installering i stalde med skrabeanlæg, kræver de fleste skrabeanlæg en mindre tilpasning.

Kura er udviklet til gangarealer. Undersiden er profileret således, at der opnås stor blødhed. Dette medfører to fordele – dels et meget skånsomt underlag og dels en stor skridsikkerhed, idet kloven “synker” ned i måtten. Derudover er oversiden profileret, med henblik på at give størst mulig skridsikkerhed. Måtten er 24 mm tyk.

Gummimåtte Profi Kura

Et klovvenligt og skridsikkert underlag med “slibende” overflade til gangarealer. Profikura har en meget skridsikker overflade, som gør måtten særdeles velegnet til brug i malkestalde og på opsamlingspladser. Disse steder er der stor belastning og aflejringer af mælkefedt og møj. Profikuras ru overflade er her med til at gøre måtterne mindre glatte.

Gummimåtte Karera P

Karera P er et basis-produkt – enkelt og solid måtte.
Karera P leveres til faste gulve. Ved installering i stalde med skrabeanlæg, kræver de fleste skrabeanlæg en mindre tilpasning.

Karera er udviklet til gangarealer.

  • Tykkelse: 21 mm
  • Stabil og blød
  • Forbedrer skridsikkerheden
  • Formstabil
  • Fås i faste mål i mange forskellige størrelser (spørg gerne for mål)