2-4 dages levering
Betal med MobilePay eller kreditkort
Betal via faktura v/ køb over DKK 2.000
Stort udvalg og lagersortiment
0

Menu

Foderring af plast

3.893,75 kr.

(Pris eksl. moms 3.115,00 kr.)
2-4 dages levering på hverdage
Nem og sikker betaling med kreditkort eller Mobilepay
Er du en virksomhed tilbyder vi betaling med faktura
Varenummer (SKU): 6240050 Kategori:

Beskrivelse

“Sikkerheds-” foderring anvendes til baller med hø eller wrap. Foderringen sikrer, at dyrene ikke får splittet ballen ad og efterfølgende tramper rundt i foderet. Ved at anvende foderringen holder man sammen på foderet og minimerer spild. Samtidig med sikrer man, at dominerende dyr ikke holder de andre dyr væk fra foderpladsen.

Plast foderringen vejer kun 45 kg og er udviklet med henblik på, at den skal være let og derfor nem at flytte. Foderringen løftes op på højkant og rulles hen til en ny placering, hvor den nye balle sættes i uden risiko for kontaminering fra det gamle foder. Alternativt kan man sætte foderringen ned over den nye balle. På den måde undgår man, at resterne fra den gamle balle forurener den nye balle.

Udformningen af kanterne er afrundet ind mod midten af foderringen, hvilket bevirker, at hestene får bedre plads til hovene og ikke støder i mod.

Foderringen er designet med henblik på optimal sikkerhed for dyrene. Således er plasten flot afrundet, og der er ingen skarpe kanter eller hjørner. Foderringen lever i øvrigt op til kravet, at hesten skal æde i dens naturlige stilling for at mindske risikoen for luftvejslidelser og opretholde normal slidtage på tænderne.

Foderringen består af 4 dele, som boltes sammen. Bemærk at den ene ende er beregnet til at overlabbe den anden ende. Der er et plast spor på den ende, der skal sidde udover den anden ende, hvor plastsport ikke er ført helt til enden.

Foderringens indvendige diameter er 180 cm og den udvendige diameter 200 cm. Højden er 72 cm

Foderring af plast

 

Har du brug for hjælp?

Send og en besked

Lenette Buxbom

Ring for spørgsmål og hjælp