Lieferzeit 2-4 Werktage
Mit Kreditkarte bezahlen
Zahlen Sie mit Rechnung
Große Auswahl und Lager
0

Menu

Calf-O-Tel kalvehytter

Calf-O-Tel kalvehytter er fremstillet af polyester, som kan modstå solens UV-stråler samt ekstrem varme og kulde. Hytterne er opbygget i tre lag:

  • Det yderste lag er hvidt og lysreflekterende, hvilket medfører at temperaturforskellen inde og ude minimeres.
  • Det midterste lag består af glasfiberforstærket polyester. Eftersom hytterne
    er lavet i ét stykke, medfører dette ekstra styrke og stivhed.
  • Det inderste lag er udført med en meget glat overflade, hvilket sikrer nem rengøring.

Hytterne er glatte og uden blinde hjørner, hvilket betyder, at hytterne er nemme at rengøre og “tilbagesprøjt” ved højtryksrensning minimeres.

Polyester har en meget lang levetid. For eksempel kendes siloer, der er produceret i polyester. Der findes siloer, der er mere end 30 år gamle. Skulle en hytte få en skade, lader skaden sig let reparere.

Løbegårdene til kalvehytterne er udført med hjul og aftagelige fronter, således at den daglige håndtering er gjort så nem som muligt.

HYBRID KALVEHYTTE

CalfOTel Hybrid – se film her

Kalve i enkelt- og fællesbokse i et system

Innovation i kalveopdræt

  • Optimale forhold fra første dag til tre måneder
  • Speciel opmærksomhed på hygiejne, sundhed og arbejdskomfort

For at få en effektiv og vellykket malkekvægsbesætning, er tilpassede kalveopdræts betingelser vigtige. For yderligere at kunne forbedre betingelserne for kalveopdræt, har VDK udviklet ”CalfOTel Hybrid”. Et unikt nyt opdræts koncept til kalve, som gør det muligt, at have kalve i enkelt- og fællesbokse på samme tid i det fri. På denne måde kan kalven blive i samme stald, fra første dag til den er tre måneder. Arbejdskomfort, hygiejne og dyrevelfærd har været afgørende for udviklingen af systemet.

Opstaldning af kalve i det fri

CalfOTel Hybrid blev speciel udviklet til opdræt af kalve i det fri. På denne måde er det nemmere, at holde et lavt infektionstryk, både i og udenom stalden, og kalvene kan nyde den friske luft.

Optimalt mikroklima

Formen på stalden og den oplukkelige frontklappe sørger for, at der uanset vejret er et godt mikroklima.

Små grupper ”alle-ind-alle-ud”

Dyrene skal ikke flyttes fra en enkeltboks og over i en fællesboks. Dette er arbejdsbesparende, og giver mindre stress hos dyrene. Kombinationen mellem små grupper op til 3 måneder og den rengøringsvenlige ”alle-ind-alle-ud” system, har en positiv virkning på dyresundheden, og giver en højere succes rate.

Fleksibel opdeling

Opstaldning for fire kalve med enkelt- og fællesbokse i en stald er muligt, uden at kalvene skal flyttes og blandes med andre kalve.  De udtagelige skillevægge giver forskellige opdelings muligheder: 4×1; 2×2; 1×4 (eller 1×3 og 1×1)

Kræver mindre plads

CalfOTel Hybrid er pladsbesparende. Der skal ikke både være enkelt- og fællesbokse. Hybrid er enkelt- og fællesboks i én.

Arbejdskomfort er afgørende

Den bevægelige frontklappe giver frit udsyn til kalvene, og giver kalvepasseren mulighed for, at stå oprejst ved fodring o.lign. Når kalvene er samlet, er det hurtigere og nemmere for kalvepasseren, at passe kalvene. Erfaring har vist at arbejdstiden til rengøring, fodring og strøning reduceres med ca. 30 % sammenlignet med konventionelle systemer.

Nem at rengøre og desinficere

CalfOTel Hybrid bliver lavet af glasfiber forstærket Polyester, og har en særlig glat belægning indvendig i hytten. Derfor er det let at rengøre og desinficere hytten. Udover det er der ingen hjørner eller revner hvor skidt kan samle sig.