Leverans 2-4 arbetsdagar
Betala med kreditkort
Betala med faktura
Stort urval och lager
0

Menu

Kort efter 1. verdenskrig vendte Alfred Andersen tilbage til Danmark efter næsten 20 års ophold i USA. I staterne havde han set et opbindingssystem til køer, som kunne lette de danske mælkeproducenters hverdag.

Altså påbegyndte Alfred Andersen produktion og salg af et bindselssystem – et system som blev forløberen til det der senere blev til et stangbindsel. Dan-bindslet blev senere et begreb hos de danske mælkeproducenter.

Via Dan Egtved´s dominerende rolle på det danske marked har virksomheden udvidet sine aktiviteter til også at omfatte eksport. Siden starten af tresserne til Tyskland og Schweiz og siden slutningen af halvfjerdserne til de skandinaviske markeder. I dag eksporteres der hovedsageligt til Tyskland, Sverige og Finland.

Igennem årene op til i dag, har både virksomheden og produkterne udviklet sig. I dag produceres og sælges der inventarløsninger til løsdriftsstalde og til bindestalde. Salget sker i Danmark via egne sælgere der dækker hele landet og på eksporten via forhandlere og/eller importører. Virksomheden beskæftiger i gennemsnit ca. 40 m/k’er.

Udover inventaret til kvægstalde, har Dan Egtved siden 1990 udviklet to forretnings- områder som er bemandet med specialister.

* Dan Egtved AgroTeknik indkøber, lagerfører og sælger tilbehør
til landbruget. Salget sker gennem forhandlere i primært Danmark
men også til flere eksportmarkeder.

* Inventar til heste som er kendetegnet ved et bredt materialeudvalg
samt fleksible løsninger.

Mange ting har ændret sig gennem Dan Egtved’s levetid. Een ting har dog ikke ændret sig – firmaets hjerte banker for kvæget – vi koncentrerer os om kvæget.

I dag er Dan Egtved Danmarks førende leverandør af inventar til kvægstalde. Denne position er opnået gennem et samvittighedsfuldt samarbejde med vore kunder.

Et samarbejde som vi vil fortsætte for at fastholde vores position på markedet – til glæde for vore kunder, vores medarbejdere og for Dan Egtved.

Behövs hjälp?

Skicka oss ett meddelande

Lenette Buxbom

Ring för frågor och hjälp