Leverans 2-4 arbetsdagar
Betala med kreditkort
Betala med faktura
Stort urval och lager
0

Menu

Det er vigtigt at sørge for, at der er god ventilation i stalden. Derfor finder du her på siden et stort sortiment af løsninger, som sikrer effektiv staldventilation. Vi har flere kategorier, du kan udforske, men uanset hvilke produkter du vælger, får du staldventilation i rigtig god kvalitet her hos os. Vi forhandler forskellige systemer med loftventilatorer fra VS og Zefiro, som kan forlænge liggetiden i stalden i varme perioder og reducere stress på grund af varme. I udvalget har vi blandt andet også foldegardiner og gardinsystemer, der kan give nødvendig ventilation i stalden uden træk, mens de også beskytter kvæget mod vind og vejr. Du kan desuden vælge hæve-/sænkevinduer, som giver samme fordele som gardinerne, og som kan bruge til at erstatte dele af væggene i stalden. Vi har også et udvalg af porte, hvoraf nogle fås med fuglesikret lukning. Gå endelig på opdagelse her på siden og find den ventilation til stalden, som du mangler.

Stald ventilation kan bidrage til en øget produktivitet. Derfor bør du også investere i god ventilation til stalden, så du sikrer de mest optimale forhold for både dyr og medarbejdere.

Vi forstår, at hver stald er unik, og vores mål er at levere skræddersyede ventilationsløsninger, der imødekommer dine specifikke behov og stald. Vi kan hjælpe med at designe og implementere effektive systemer, der sikrer optimal luftkvalitet, temperaturkontrol og ventilation i stalden.