Dan Egtved A/S | Hejlskovbjerg 1 | DK-6040 Egtved | CVR: 29215014 | E-mail: dan@dan-egtved.dk | Telefon: 75 55 13 66
ProfilUdstillinger - Åbent husGalleriMontage vejl.KatalogKontaktKontakt salgskonsulentForhandlere i andre lande

Produktinformation
KvægKødkvægUngdyrHesteVentilationSpecial

Frostline drikkeautomat 60 cm
[Varenr. 4120138]

Vis stort billede
Pris pr. stk. 3.560,00 DKK
( 4.450,00 DKK)Drikkeautomaterne er specielt egnede til marker og folde. Kopperne er lette at betjene og hestene lærer hurtigt, at det er behageligt at trykke med næseroden i stedet for med mulen. Når mulen er fri til at drikke, drikker hesten naturligt med mulen i vandspejlet - derfor har vi valgt en kop med bred og dyb bund, så der kan dannes et regulært vandspejl at drikke af.

Drikkeautomaten er monteret med patenteret selvtømmende 3-vejs glideventil, der sikrer, at automaten forbliver frostfri selv ved høje frostgrader. pakninger kan skiftes uden opgravning af brønd. Standeren trækkes op af brønden og ventilen adskilles, hvorefter o-ringene udskiftes.

Sådan virker ventilen:

Automatens stigrør er forsynet med en patenteret 3-vejs selvtømmende glideventil, der er monteret i brønden, som er nedgravet til frostfri dybde.

Når automaten ikke er i brug, tømmes ventil og stigrør for vand, som ellers kan fryse til. Systemet er forstsikkert, blot vandledningen, der forsyner automaten ligger i frostfri dybde.

Anbefaling:

En drikkeautomat kan servicere 10-12 dyr med frisk, køligt drikkevand året rundt. Vi anbefaler ved mere end én hest på marken eller i folden, at man opstiller to automater med minimum 5 meters afstand. Dermed sikrer man, at alle dyr har adgang til vandet.

Data:

Højde til kop: 60 cm

Standerhøjde: 66 cm

Brønd: D200 x 900 mm

 

  
Danish svenska Deutsch www.sisuhestoghusdyr.no
Drikkeløsninger DrikkekopDrikketrugFrostfri systemerMarktrugMulepumperSvømmeventilerMontering af drikkekarReservedele til type 303Reservedele til drikkekopper Reservedele til drikketrug Fodertrug SlikstensholderFoderautomaterFoderhækkeGitter til fangefoldHøhækkeSkåle og spandeOpbevaringstønder og foderskovleDesinfektion af klove og yverDækkenholderStøvlevaskKadaverskjulKalvehytter Calf-O-TelKobørsterHalsremme og kæderVarmelamper og pærerTransportvogneVindnet og PVC-stripsGummimåtterClamps og dragebåndMuffer til stolperMurbeslag, lukkebeslagReservedele til afspærringBeslag til runde stolperStolperBundpropper til rf vandtrugBord/bænkesætRestsalg 

Handelsbetingelser
Dan Egtved A/S | Hejlskovbjerg 1 | DK-6040 Egtved | CVR: 29215014 | E-mail: dan@dan-egtved.dk | Telefon: 75 55 13 66