Dan Egtved A/S | Hejlskovbjerg 1 | DK-6040 Egtved | CVR: 29215014 | E-mail: dan@dan-egtved.dk | Telefon: 75 55 13 66
ProfilUdstillinger - Åbent husGalleriMontage vejl.KatalogKontaktKontakt salgskonsulentForhandlere i andre lande

Produktinformation
KvægKødkvægUngdyrHesteVentilationSpecial

Foderkumme til foderbord
[Varenr. 4020215]

Vis stort billede
Pris pr. stk. 775,00 DKK
( 968,75 DKK)Spar minilæsseren når køerne ikke længere roder foderet væk

Foderkumme med spildkant til køer minimerer spild og overflødiggør fejearbejdet.

Foderkrybber med spildkant har i mange år været anvendt til heste. Ideen er at undgå, at dyrene roder foder ud af krybben og derved opnå en bedre udnyttelse af foderet. Foderspild kan derudover øge belastningen af skadedyr som mus og rotter. Hos mælkeproducenterne betyder dyrenes skubben med foderet desuden, at landmanden flere gange dagligt skal feje og skubbe foderet tilbage hen til forværket, så køerne hele tiden har foder inden for rækkevidde. Udover det tidskrævende arbejde og foderspild, følger afledte ulemper som dårlig foderhygiejne og uro i flokken. En simpel foderkumme påmonteret en spildkant afhjælper problemet og sikrer, at foderet forbliver inden for dyrenes rækkevidde.

- Investeringen i foderkummerne tjener sig hjem alene ved, at jeg ikke længere kold-starter minilæsseren til fejearbejdet 3-4 gange dagligt, fortæller mælkeproducent Reinder van der Weij, Lintrup Gård, Holsted. – Derudover behøves jeg ikke længere konstant at skulle huske på at feje foder ind. Med den nye foderkumme er der altid foder, også til de svage køer.

Opsætningen af foderkumme og spildkant er enkel og kan klares af landmanden selv. Grundet sin fleksible udformning er foderbord og spildkant også velegnet til renovering af eksisterende stalde. Fordelen ved plasten er, at den giver en lækker overflade at æde af. Desuden undgås tæring og ru overflader, da plasten er resistent overfor syren i ensilagen.

Foderkummen leveres i stykker á 0,95 cm inkl. spildkant og støtteben. Endestykker til vælges efter behov.

* Holder foderet foran køerne dag og nat

* Ingen behov for at feje eller skubbe foderet ind til forværket

* Hindrer foderspild - ingen forurening af maskiner og andet

* Ingen køer går forgæves efter foder

* Kan monteres ovenpå eksisterende foderbord

 * Mål: 95 x 80 x 65/40 cm

 

 

 

   
Danish svenska Deutsch www.sisuhestoghusdyr.no
Drikkeløsninger Fodertrug FodertrugLangtrug og transportkrybberFodertrug på benFoderkumme til foderbordSlikstensholderFoderautomaterFoderhækkeGitter til fangefoldHøhækkeSkåle og spandeOpbevaringstønder og foderskovleDesinfektion af klove og yverDækkenholderStøvlevaskKadaverskjulKalvehytter Calf-O-TelKobørsterHalsremme og kæderVarmelamper og pærerTransportvogneVindnet og PVC-stripsGummimåtterClamps og dragebåndMuffer til stolperMurbeslag, lukkebeslagReservedele til afspærringBeslag til runde stolperStolperBundpropper til rf vandtrugBord/bænkesætRestsalg 

Handelsbetingelser
Dan Egtved A/S | Hejlskovbjerg 1 | DK-6040 Egtved | CVR: 29215014 | E-mail: dan@dan-egtved.dk | Telefon: 75 55 13 66