Dan Egtved A/S | Hejlskovbjerg 1 | DK-6040 Egtved | CVR: 29215014 | E-mail: dan@dan-egtved.dk | Telefon: 75 55 13 66
ProfilUdstillinger - Åbent husGalleriMontage vejl.KatalogKontaktKontakt salgskonsulentForhandlere i andre lande

Produktinformation
KvægKødkvægUngdyrHesteVentilationSpecial

Profil


Kort efter 1. verdenskrig vendte Alfred Andersen tilbage til Danmark efter næsten 20 års ophold i USA. I staterne havde han set et opbindingssystem til køer, som kunne lette de danske mælkeproducenters hverdag.

Altså påbegyndte Alfred Andersen produktion og salg af et bindselssystem - et system som blev forløberen til det der senere blev til et stangbindsel. Dan-bindslet blev senere et begreb hos de danske mælkeproducenter.

Via Dan Egtved´s dominerende rolle på det danske marked har virksomheden udvidet sine aktiviteter til også at omfatte eksport. Siden starten af tresserne til Tyskland og Schweiz og siden slutningen af halvfjerdserne til de skandinaviske markeder. I dag eksporteres der hovedsageligt til Tyskland, Sverige og Finland.

Igennem årene op til i dag, har både virksomheden og produkterne udviklet sig. I dag produceres og sælges der inventarløsninger til løsdriftsstalde og til bindestalde. Salget sker i Danmark via egne sælgere der dækker hele landet og på eksporten via forhandlere og/eller importører. Virksomheden beskæftiger i gennemsnit ca. 40 m/k'er.

 

Udover inventaret til kvægstalde, har Dan Egtved siden 1990 udviklet to forretnings- områder som er bemandet med specialister.

* Dan Egtved AgroTeknik indkøber, lagerfører og sælger tilbehør
  til landbruget. Salget sker gennem forhandlere i primært Danmark
  men også til flere eksportmarkeder.

* Inventar til heste som er kendetegnet ved et bredt materialeudvalg
  samt fleksible løsninger.

Mange ting har ændret sig gennem Dan Egtved's levetid. Een ting har dog ikke ændret sig - firmaets hjerte banker for kvæget - vi koncentrerer os om kvæget.

 

I dag er Dan Egtved Danmarks førende leverandør af inventar til kvægstalde. Denne position er opnået gennem et samvittighedsfuldt samarbejde med vore kunder.

Et samarbejde som vi vil fortsætte for at fastholde vores position på markedet - til glæde for vore kunder, vores medarbejdere og for Dan Egtved.  

 

Danish svenska Deutsch www.sisuhestoghusdyr.no
Drikkeløsninger Fodertrug SlikstensholderFoderautomaterFoderhækkeGitter til fangefoldHøhækkeSkåle og spandeOpbevaringstønder og foderskovleDesinfektion af klove og yverDækkenholderStøvlevaskKadaverskjulKalvehytter Calf-O-TelKobørsterHalsremme og kæderVarmelamper og pærerTransportvogneVindnet og PVC-stripsGummimåtterClamps og dragebåndMuffer til stolperMurbeslag, lukkebeslagReservedele til afspærringBeslag til runde stolperStolperBundpropper til rf vandtrugBord/bænkesætRestsalg 

Handelsbetingelser
Dan Egtved A/S | Hejlskovbjerg 1 | DK-6040 Egtved | CVR: 29215014 | E-mail: dan@dan-egtved.dk | Telefon: 75 55 13 66