Dan Egtved A/S | Hejlskovbjerg 1 | DK-6040 Egtved | CVR: 29215014 | E-mail: dan@dan-egtved.dk | Telefon: 75 55 13 66
ProfilUdstillinger - Åbent husGalleriMontage vejl.KatalogKontaktKontakt salgskonsulentForhandlere i andre lande

Produktinformation
KvægKødkvægUngdyrHesteVentilationSpecial

Agrilight


Agrilight staldbelysning

Lysniveau, lysdistribution og holdbarhed er nøglefaktorer for staldbelysning. Forskning har vist, at malkekøer har et behov for minimum 150 lux og at styring af lyset (16 timer lys / 8 timer mørke) kan medføre følgende resultater:


Op til 15 % forøget mælkeproduktion

Længere brunstperioder

Forøget foderoptagelse

Færre dominerende køer

Øget dyrevelfærd

Øget fertilitet


Med Agrilight staldbelysning kan man forlænge dagen, hvilket påvirker produktionen af melatonin. Lys sænker produktionen af melatonin og mørke forøger produktionen. Med andre vil en længere dag og en kortere nat reducere produktionen af melotonin og medføre mere aktive og sunde køer. Med Agrilight kan man simulere lange sommerdage, hvor køerne er mest aktive i naturen med forøget foderoptagelse og deraf medfølgende forøget mælkeproduktion.


AGRILED Pro 32

 

 

Agrilight b.v. som er markedslederen inden for staldbelysning har udviklet AGRILED Pro 32 armaturet til brug i kvægstalde. Armaturet som er tæt over for fugt, ammoniak og støv, producerer mere end dobbelt så meget lys som konventionelle armaturer. AGRILED Pro 32 har indbygget rødt natlys som anvendes ved inspektion i mørke perioder - forskning har vist, at køer stort set ikke skelner rødt lys.


32.500 lumen (130Lm/W)

Op til 60 % energibesparelse

Standard indbygget natlys

Standard dæmpning mulighed

Levetid på over 60.000 timer 

5 års garanti på armaturet.


Standard armaturer

Standard armaturer i Agrilights produktprogram er Agriled Red som har indbygget led natbelysning. Med natbelysningen belyses stalden om natten tilstrækkeligt til, at man kan orientere sig uden at det påvirker køernes behov for mørke.

AL2007 / Agriled Red armaturerne kan leveres med HPS (High Pressure Sodium) pærer eller med Metal Halogen pærer - begge i 250 og 400 watt. Alle kombinationer medfører en højt ydende lampe med en lang levetid. Armaturet er udført i støbt aluminium, som er velegnet til afledning af varme. Dette medfører en længere levetid for armaturets komponenter. For at underbygge armaturets lange levetid, er skruer og ophængstilbehør udført i rustfrit stål.


AL2007 armaturet leveres med ophængsbeslag. Disse klikkes i armaturet, hvorved ophængning gøres let og meget hurtigt. AL2007 armaturet har et indbygget vaterpas, hvilket gør indstilling af lampen hurtig og let, og der sikres en optimal intensitet og fordeling af lys. Rillerne rundt om armaturet sikrer, at luften cirkulerer rundt om armaturet. Dette sammenholdt med armaturets afrun-dede form, modvirker at støv samles på armaturet.


Vi udarbejder gerne en optimal belysningsplan på din stald. Udfyld et belysningsskema, og vi vil vise dig mulighederne i din stald.

Danish svenska Deutsch www.sisuhestoghusdyr.no
Drikkeløsninger Fodertrug SlikstensholderFoderautomaterFoderhækkeGitter til fangefoldHøhækkeSkåle og spandeOpbevaringstønder og foderskovleDesinfektion af klove og yverDækkenholderStøvlevaskKadaverskjulKalvehytter Calf-O-TelKobørsterHalsremme og kæderVarmelamper og pærerTransportvogneVindnet og PVC-stripsGummimåtterClamps og dragebåndMuffer til stolperMurbeslag, lukkebeslagReservedele til afspærringBeslag til runde stolperStolperBundpropper til rf vandtrugBord/bænkesætRestsalg 

Handelsbetingelser
Dan Egtved A/S | Hejlskovbjerg 1 | DK-6040 Egtved | CVR: 29215014 | E-mail: dan@dan-egtved.dk | Telefon: 75 55 13 66